Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ücretli izin formu kısmında olacak@cemil6868 Yıllık izin dosyanızda ilk satıra bir örnek yaptım. Test edebilir misiniz?
Ben konuyu tamamen farklı anlamışım diğer sayfada bir düzenleme yapmıştım. Şimdi üstteki mesajımda bulunan dosyayı revize ettim.OLMAMIŞ GÖZÜKÜYOR GÖRSEL OLARAK ATTIM İŞE BAŞLAMA 26 TARİHLİ OLMASI LAZIM
tamamdır teşekkürlerBen konuyu tamamen farklı anlamışım diğer sayfada bir düzenleme yapmıştım. Şimdi üstteki mesajımda bulunan dosyayı revize ettim.
DAHİLMerhaba,
Deneyin.
Resmi tatiller izine dahil mi?
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
deneyelimVeya bu da olabilir mi?
C++:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Kamuda çalışan memurları cumartesi ve pazarı da dinlenmek için izin bitiş tarihlerini genellikle cuma gününe denkselam ekteki dosyada izin bölümünde kullanılan izin süresi örnek 19.04.2021 tarihinde 5 günlük izin kullandı işe başlama tarihi 26.04.2021 tarihi olmalı hafta sonlarını düşemeli