• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İstenilen sayfaları Pdf Kaydet ve E-mail Gönderme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Günaydın Değerli ExcelCozum.Com kullanıcıları,

Ekteki çalışmadaki kod çok değerli bir hocadan alıntıdır. Mevcut kodu aşağıdaki senaryolara göre revize etmeye çalışıyorum.
1-) ComboBox1'den herhangi bir seçim yapılınca, CHECKIN, INHOUSE, VISITING, PARKING sayfalarını ayrı ayrı PDF kaydetmek,
2-) Her PDF'i kendi sayfasının A1 hücresindeki başlık ile isimlendirmek ve ismin sonuna günün tarihini yazdırmak, (Örnek; Check-in Listesi - 17.03.2022)
Yukarıdaki senaryolara göre kodların revizesi konusunda değerli yardımlarızı rica ediyorum.

Saygılarımla.

Konu Sahibi
Sayın arschimet,

Öncelikle konuya gösterdiğiniz ilgi için ve verdiğiniz önekler için teşekkür ederim.
Madde 2 deki tarih sorununu aşağıdaki satırı düzenleyerek çözdüm.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Madde 1 de istenen birden fazla sayfayı ayrı, ayrı pdf olarak kaydet senaryosunu yapamıyorum.
Yardımcı olmanız mümkün müdür?

Saygılarımla

Konu Sahibi
Sayın Ubak,
Hayırlı kandiler,

Öncelikle konuya gösterdiğiniz ilgi ve yardım için size bir kez daha teşekkür ederim.
Konuyu net ifade edemediğim için zamanızı çalıdığım için özür dilerim.
ComboBox1 den yapılan seçimin hiç bir önemi olmayacaktır.
CHECKIN, INHOUSE, VISITING, PARKING sayfalarından birinin seçilmesi durumunda, CHECKIN, INHOUSE, VISITING, PARKING isimli 4 adet sayfa pdf olarak kayıt edilecektir.

Saygılarımla,

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Ubak,
Hayırlı Cumalar,

Kaydedilen 4 adet sayfayı mail gövdesine eklenmesi gereklidir.
Bunu sağlayabilirsek konu amacına ulaşmış olacaktır.

Saygılarımla,

Sayın Omerullah ; ilk sorunuzla Combobox dediniz, sonra CBox yok dediniz. Dönüşüm geçirerek geldiğimiz noktada mail göndermeden bahsetmeye başladık. Maalesef mail gönderimi konusundaki bilgim çok yetersiz. Bu sebeple buradan ileri destek veremiyorum. Konuyu kapatıp Mail konusunu yeni bir soru olarak sormanız daha uygun olacaktır. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Soruyu sorarken Module8 içinde sayfaları pdf olarak aktaran kodların olduğunu, bu makro ile oluşturulan pdf dosyalarını mail göndermek istediğinizi yazınız. İyi günler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri