• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İsim Kodlama İle Aktarma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LİNDA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 780
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

LİNDA

Yeni Üye
Aktivite

0%

Aldığı beğeni
102
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba site dostu tarafından oluşturulan Nöbet Kura dosyam üzerinde şöyle bir düzenleme yapmak istedim. Hesap sayfasında kura sonucu dağıtılmış isimleri Nöbet çizelgesine aktarmak istiyorum .
Sayfa2 ye Personel isimlerini ID numaralarına göre sıraladım .Nöbet sayfasında gün ve nöbet yerine öğretmenin numarasını yazdığımda öğretmenin ismi geliyor.
Örnek 1 ABDULLAH DAĞLI gibi. Bütün numaraları tek tek girmek yerine hesap sayfasından = Hesap!D13 yazarak verileri alabilir miyim diye denedim ama sağa ve sola formülü çektiğimde formül siliniyor ve aynı isim geliyor. Bu konuda yardımlarınızı rica ederim

Nöbet B4 e yapıştırıp sağa aşağı çeker misiniz ? Doğru döndürüyor mu? Her hafta için aynısını yapmanız gerekir
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Nöbet B4 e yapıştırıp sağa aşağı çeker misiniz ? Doğru döndürüyor mu? Her hafta için aynısını yapmanız gerekir
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Çok çok teşekkür ederim sayın askan sorunsuz çalışıyor. Haftalık değişiklikleri yaparım .Emeğinize sağlık. İyi ki varsın @excelçözüm ailesi

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri