Merhaba,
Yüklediğim dosyada;
B sütunu işin süresini
C sütunu önemsiz
D sütunu bağlı olduğu aktivitenin satır numarasını
E sütunu işin başlangıç tarihi
F sütunu direk B ve E yi topluyor
H sütunuysa F sütunu tatil günlerini dahil etmediği için E+F deki tarihe tatil ekliyor
Ancak sorun yaşadığım yer şöyle;
Bayram gibi bir takım tatil günlerini yan sayfada yazdım. Bu tarihlere gelirse H sütunundaki tarih atlasın istiyorum. O yüzden G sütununu oluşturup o kadar tatil sayısını H sütununa eklettim. Ancak bayram gibi uzun tatillerde sadece 1 tane ekliyor, çıkan sonuç tatile gelse de daha da ekleme yapmıyor.
Muhtemelen bu formüllerle daha ilerleyebilecek gibi görünmüyor. Ben iş süresini yazdığımda tatilleri atlayarak bitiş tarihi vermesini nasıl sağlayabilirim?
Yüklediğim dosyada;
B sütunu işin süresini
C sütunu önemsiz
D sütunu bağlı olduğu aktivitenin satır numarasını
E sütunu işin başlangıç tarihi
F sütunu direk B ve E yi topluyor
H sütunuysa F sütunu tatil günlerini dahil etmediği için E+F deki tarihe tatil ekliyor
Ancak sorun yaşadığım yer şöyle;
Bayram gibi bir takım tatil günlerini yan sayfada yazdım. Bu tarihlere gelirse H sütunundaki tarih atlasın istiyorum. O yüzden G sütununu oluşturup o kadar tatil sayısını H sütununa eklettim. Ancak bayram gibi uzun tatillerde sadece 1 tane ekliyor, çıkan sonuç tatile gelse de daha da ekleme yapmıyor.
Muhtemelen bu formüllerle daha ilerleyebilecek gibi görünmüyor. Ben iş süresini yazdığımda tatilleri atlayarak bitiş tarihi vermesini nasıl sağlayabilirim?
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.