• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü InputBox ile Satırı Güncelleme İşlemi Yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

redant

Gold Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 365 TR
Gold Bitiş
8 Kasım 2025
Konu Sahibi
Merhabalar,

Adnan hocamın sayesinde yardımları sayesinde ekteki dosyayı oluşturdum. Status Report sekmesinde 11 başlıklı tablom var. 11. hücreye veriyi yazdığım zaman karşıma InputBox geliyor. InputBox'a tıkladığım zaman 3 tane işlem adımı çıkıyor. Satır eklerken ve çıkartırken tablomda ID isimli sütunum var, sileceği satırı ya da ekleyeceği satırı ID'nin atadığı numaraya göre (eşleşmesi için) REPORT sayfasındaki tabloya ekliyor ya da siliyor. Fakat güncelleme yapmıyor. Yapmak istediğim ID'ye göre satırı güncellemek. Nasıl yapabilirim? Yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler ilgilerinize. Saygılar.

örneğiniz ekte

Konu Sahibi
örneğiniz ekte
Çok teşekkür ederim. Aynısını yapmıştım sadece "sonkayitKasa = Sheets("REPORT").Cells(Rows.Count, "b").End(xlUp).Row '" bunu eklemeyi unuttum ondan olmadı :( Aklınıza sağlık.

Bi' şey daha yapmak istiyorum. STATUS REPORT'tan REPORT sayfasına aktarılan satırın üstüne geliyorum InputBox açıldıktan sonra "1" e basıp tekrar REPORT sayfasına aktarıyor. Yani aynı satırdaki hücrede inputbox açıldıktan sonra 1 e bastıktan sonra report sayfasına sürekli ekleme yapıyor. Silmek istediğim zamanda da sadece ID eşleştiğini siliyor, diğer eklenenleri silmiyor. Her satırda 1 kere eklemeyi nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

böyle kullanın

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri