• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İlgili sütuna Otomatik Tarih atama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

hknblgnn

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Merhaba ;

Günlük olarak birden fazla olan ürünlerimin stok durumunu denk geldikçe rastgele kontrol ediyorum. Benim istediğim aaa ürünün stok durumunu kontrol edip adet sayısını girdikten sonra belirlediğim sütuna tarih ataması.

bu formülle =EĞER(C2="";"";ŞİMDİ()) stok durumumu sayıp yazdığımda tarih atıyor fakat stok durumunu 15/11/2022 tarihinde kontrol ediyorum ertesi gün kontrol tarihi 16/11/2022 oluyor Ertesi gün 17/11/2022 oluyor fakat stok durumunu 15 in kontrol etim. Bu formülle ilgili tarih her gün atıyor. Stok durumunu kontrol ettiğim tarihte sabit tutma şansım varmıdır? Şimdiden teşekkürler.

Pek kullanışlı değil ama Excel Seçenekleri>Formüller>Hesaplama Seçenekleri "El ile" yi işaretleyin, onun altındaki "Kaydetmeden önce çalışma kitabını yeniden hesapla" yanındaki çeki kaldırın. Formül ilk yapıldığı gibi kalır hücreye girip onaylamadıkça değişmez.
Ancak sizin orijinal dosyanızdaki gibi başka formüller yoksa sorun olmaz.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Pek kullanışlı değil ama Excel Seçenekleri>Formüller>Hesaplama Seçenekleri "El ile" yi işaretleyin, onun altındaki "Kaydetmeden önce çalışma kitabını yeniden hesapla" yanındaki çeki kaldırın. Formül ilk yapıldığı gibi kalır hücreye girip onaylamadıkça değişmez.
Teşekür ederim 🤗

Konu Sahibi
Teşekür ederim
formülle olmuyor. VBA makro ile yaptım. kolay gelsin
Teşekkür ederim emeğinize sağlık 🤗

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri