• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İlgili Değerin Altına Kayıt Ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Firmaekle userformu combobox1 değerini firmalar sayfası E sütununda bulup alttan ilk boş satıra textbox1 değerini ,onun hemen karşısındaki 13. sutunada textbox2 değerini kayıt edip gönderiyorum.
Yalnız şöyle bir sorun var: Combobox1 den seçtiğim değerin altında en az 1 firma ekli değilse onun altına textbox1 ve textbox2 değeri kayıt edemiyorum.
örnek:Botaş,il özel idaresi ve iski ye kayıtlı firma ekli olmadığı için oraya kayıt yapamıyorum .Diğerlerinde ise kayıtlı firma olduğu için kayıt yapabiliyorum .
İlgili Kod aşağıdadır:Örnek dosya ektedir .
Yardımcı olursanız sevinirim .
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Match ilede alttaki gibi çalıştı abey.

Sayfa şifrelerinide 1 yaptım :)Değiştirirsiniz.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Son düzenleme:
Çözüm
FÝRMALAR bunun gibi bozuk karakterleri düzeltin.
frm.Cells(kac, 5).End(xlDown).Row + 1 yerine rows.count olarakta denenebilinir hata verirse ama sanmıyorum.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
20.mesajdaki çözümle uğraştımda olmadı hatayı anlayamadım.Ama match yöntemiyle oldu .Çok teşekkür ederim .Emeğinize sağlık ....

20.mesajdaki çözümle uğraştımda olmadı hatayı anlayamadım.Ama match yöntemiyle oldu .Çok teşekkür ederim .Emeğinize sağlık ....
Rica ederim abey.20.mesajdaki çalışmıştı.Belki sayfa adındaki Tr karakterinden dolayıdır kopyala yapıştır ile yapınca.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri