• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İki tarih Arasında, kapalı sayfada olmayanı bulmak ve açık sayfaya yazdırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hunkar50

Yeni Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Tekrar merhaba degerli arkadaşlar..
Yeni bir sorunda yine birlikteyiz.
Bakım örnek dosyamızda yapılmış işlemleri, Hocalarımız ile yeni tasarladığımız çalışma kitabına uygulamak istiyorum ve yardımlarınızı inş. bekliyorum.

kabaca Bakım örnek dosyamızın çalışma şeklini anlatmaya çalışayım ;

1- Bakım (userform) açınız ve listboxda yer alan bir cariye bakım borçlandırması yapınız ( Listbox müşterileri BK_Bakım sayfasından almakta )
* Bakım borçlandırması yapılan müşteriyi ( bk_bakım ) sayfasından sildiğini göreceksiniz. ve Bakım ( userform) yeniden açıldıgında da müşteri listede görünmemekte..
* BK_Bakım sayfası aynı sayfada yer alan ( başlangıç tarihi ) & ( bitiş tarih) aralığını baz alıp müşteriler & Bakım sayfalarını tarayıp, ( Bakım ) sayfasında kaydı olan müşterileri eleyip , Bakım borçlandırılması yapılmamış müşterileri BK_Bakım sayfasına aktarmakta

* Yukarıda belirttiğim işlemi kapalı müşteri sayfasından tarayıp (Ana Sayfa ) çalışma kitabının (B.Bakım ) sayfasına nasıl yazdırrız.. Yani Bakım örnek dosyasındaki BK_Bakım sayfasında olan işlemi yeni programımıza uygulamak mümkün mü ?

Teşekkür ediyor ve yardımlarınızı bekliyorum ..

Konu Sahibi
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

umarım anlatabildim.. :) Video şu an yükleniyor hocam.. Açmayabilir. 3-5 Dakika sonra yüklemiş olur

Sizinde abey.
Fazla verilere deneyin havaş felan çalışırsa bişeyler yapmaya çalışırız.
Akşam çözüldü olarak işaretlerim.

Konu Sahibi
Sizinde abey.
Fazla verilere deneyin havaş felan çalışırsa bişeyler yapmaya çalışırız.
Akşam çözüldü olarak işaretlerim.
Hocam, Bu işlemler daha programın aşamalarından bir kaçı idi.
Aynı işlemi personel + gider + Toplam Gelir gibi genişletelim diyorum. Siz ne diyorsunuz ! :)
Sizin Gibi hocalarım yardım eder ise başlamak gerek. yardım gelmezse hiç gergi yok .. Bakkal hesabı kara defter tutarım :)

Abey forumun amacı zaten yardım etmek :)
Konuları anlayıp yapabileceğimiz olursa yapıyoruz ama ihale bana kaldı sizin :)
Bunu çözüldü işaretleyeyim konu açarsınız ben yada diğer üyeler ilglenir duruma göre.
Kolay gelsin.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri