• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İki sayfayı karsılastırıp 2. sayfada olmayan verileri başka sayfaya yazma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

goku4864

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Öncelikle Herkese Merhabalar,

Yüklemiş olduğum örnek excel dosyasında E-Fatura sisteminden çekmiş olduğum fatura listesi(Sistem Sayfası) ile sisteme kaydettiğim faturaları(İşlenen Sayfası) makro ile karşılaştırmak istiyorum.

E-fatura sisteminde olup sisteme işlenmemiş fatura yada faturalar varsa "İşlenecek sayfasında" listelenmesini istiyorum.(Listeleme yapılırken Sistem Sayfasındaki ilgili satırdaki bütün bilgilere ihtiyacım var)

Sayfalar karşılaştırılırken Sistem ve İşlenen Sayfalarındaki A Sütunları baz alınacak.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...

Çözüm

Yüklemiş olduğum örnek excel dosyasında E-Fatura sisteminden çekmiş olduğum fatura listesi(Sistem Sayfası) ile sisteme kaydettiğim faturaları(İşlenen Sayfası) makro ile karşılaştırmak istiyorum.

E-fatura sisteminde olup sisteme işlenmemiş fatura yada faturalar varsa "İşlenecek sayfasında" listelenmesini istiyorum.(Listeleme yapılırken Sistem Sayfasındaki ilgili satırdaki bütün bilgilere ihtiyacım var)

Sayfalar karşılaştırılırken Sistem ve İşlenen Sayfalarındaki A Sütunları baz alınacak.

Saygılarımla...
Naçizane farklı bir örnekte benden olsun
sayfadaki sıralama farklı olduğundan sıralamayı size bıraktım açıklamasını kod sayfasına yazdım düzenleyip kullanının.

Örnek olsun

Saygılarımla...
Naçizane farklı bir örnekte benden olsun

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri