• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İki listeyi kayıt türüne göre renklendirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

LİNDA

Gold Üye
Aldığı beğeni
90
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ekteki dosyamda Sayfa2 de aday kayıt listesi var. Alışta gelen ana ekranda aday TC kimlik numarası girerek aday bul tuşu ile öğrenci bilgilerini ekrana getirerek gerekli bilgilerini girerek kaydet tuşu ile DATA sayfasına kayıt yapıyorum. Data sayfasına KESİN KAYIT olarak kaydı yapılan öğrencinin Sayfa2 de Karşına yeşil renk ile " Kesin Kaydı Yapıldı" yada "Kesin kayıt" olarak yazdırmak mümkün müdür acaba?. Kaydı yapılan yapılmayan öğrenci listesini daha kolay bulabilmek için . Yardımınızı bekliyorum

Hocam şunu bir deneyin:

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Sayın askan çok teşekkür ederim .Hücreyi renklendirme olarak yapıyor .Sadece yazı renkli olabilir. Çok uğraştırmazsa eğer. Emeğinize sağlık minnettarım

Çözüm
Konu Sahibi
Emeğinize sağlık sayın askan bu saatte uğraştırdım sizi. Hakkınızı helal edin. Teşekkürler excelcozum ailesi

Rica ederim.
Kolay gelsin

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri