• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İki kolondaki isme göre miktarları toplamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Aldığı beğeni
20
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, ekli dosyamda da anlattım, kıyafetleri beden ölçüsü ve adına göre toplamak istiyorum, bunu yapmak için formül yada makro nasıl olur, yardımcı olursanız sevinirim. Hepinize teşekkürler. İyi günler.

Konu Sahibi
Sayın abim olmuş eline sağlık ancak şöyle bir durum var abim, K ve L kolonlarını ben yazarsam oluyor, bunu kendisinin yazmasını istiyorum, yani F ve E kolonlarındaki isimleri kendisi getirip toplamak istiyorum, galiba bu makro ile olacak değil mi sayın abim. Teşekkürler.

Sadece bilgi paylaşımıdır.
Eğer 365 versiyonu kullansaydınız , bu formül yetecekti.

1716394785118.png

Konu Sahibi
Merhaba sayın abim, öncelikle bana zaman ayırıp bu işle uğraştığın için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Kod çalıştı abim ancak şöyle bir eksiklik var, G kolonundaki miktarlar sadece 1 olursa 1 leri topluyor, ancak bazen bu rakamlar 2,3,4 veya 6 olabiliyor, bu durumda nasıl bir düzenleme olur. Olması gereken dosyayı tekrar yükledim. Teşekkür ederim. Hayırlı günler.

Konu Sahibi
deneyiniz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Sayın Excelcan sizin cevabınızı yeni gördüm, çok teşekkürler sizin cevabınız benim tam isteğim gibi çok teşekkür ederim ellerine sağlık hayırlı günler. Dua ile kalın efendim.

Merhaba sayın abim, öncelikle bana zaman ayırıp bu işle uğraştığın için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Kod çalıştı abim ancak şöyle bir eksiklik var, G kolonundaki miktarlar sadece 1 olursa 1 leri topluyor, ancak bazen bu rakamlar 2,3,4 veya 6 olabiliyor, bu durumda nasıl bir düzenleme olur. Olması gereken dosyayı tekrar yükledim. Teşekkür ederim. Hayırlı günler.
Deneyiniz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri