• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İki farklı listedeki yeni eklenen verileri dinamik formülle listeleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kadirakin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2024 TR
Konu Sahibi
Merhabalar hocalarım, iyi forumlar dilerim.
Şirkette aylık bazda müşteri listelerini karşılaştırmam gereken bir rapor hazırlıyorum. Örnek dosyada görebileceğiniz gibi sol tarafta Ocak ayı müşteri listesi, sağ tarafta ise Şubat ayı güncel müşteri listesi var.
Şubat listesine yeni müşteriler eklenmiş durumda. Benim amacım; Ocak listesinde olmayıp, Şubat listesine yeni eklenen müşterileri G sütununa dinamik bir formülle alt alta otomatik olarak listelemek.
DÜŞEYARA veya EĞERSAY ile yanlarına 'Yok' yazdırabiliyorum ama benim istediğim o 'Yok' olan satırları aradaki boşlukları kapatarak G sütununda temiz bir liste halinde alt alta göstermek. Office 365 kullanıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Şirkette aylık bazda müşteri listelerini karşılaştırmam gereken bir rapor hazırlıyorum. Örnek dosyada görebileceğiniz gibi sol tarafta Ocak ayı müşteri listesi, sağ tarafta ise Şubat ayı güncel müşteri listesi var.
Şubat listesine yeni müşteriler eklenmiş durumda. Benim amacım; Ocak listesinde olmayıp, Şubat listesine yeni eklenen müşterileri G sütununa dinamik bir formülle alt alta otomatik olarak listelemek.
DÜŞEYARA veya EĞERSAY ile yanlarına 'Yok' yazdırabiliyorum ama benim istediğim o 'Yok' olan satırları aradaki boşlukları kapatarak G sütununda temiz bir liste halinde alt alta göstermek. Office 365 kullanıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sadece m isimleri...
Sadece m isimleri için; HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
m kod ve m isimleri için ; HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri