• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İçiçe şartlı eğer kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Reason01

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
34
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar kolay gelsin. kullandığım excel başka bir excel tablosundan veri alıyor. fakat diğer excel tablosunda 3 ayrı sayfa var. alttaki 3 formülün sadece farklı olan yerlerini koyu işaretle yaptım. bunları iç içe nasıl yapabilirim ? yani bölüm 1 yada bölüm 2 yada bölüm 3 de bu kişi ismi yoksa hücrenin boş kalmasını istiyorum.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Rich (BB code):
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

CSS:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Rich (BB code):

Çözüm
Reason01 senin dosya serverda olduğu için üstünde görme şansımız yok.

EĞER(ÇOKETOPLA(Tablo1[[#Tümü];[KULLANILAN
GÜN]];Tablo1[[#Tümü];[İzin Türü]];('PERSONEL LİSTESİ'!$D4);Tablo1[[#Tümü];[İZNİ DÖNÜŞ]];">01.01.2025";Tablo1[[#Tümü];[İzin İçin AÇIKLAMA]];"Şua")>0;"2024'de Şua Kullandı";DÜŞEYARA($D4;'\\eshfileserver\BURTOM\ŞUA İZİNLERİ VE YILLIK İZİN\[Şua Hesaplama 2024.xlsm]Radyoloji'!$B$5:$AT$40;41;YANLIŞ))

Bu formülünde eğer Radyoloji sayfasında D4 teki değerin karşılığını bulamazsa hara verir. bu formülün başına eğerhata ekleyip Nükleer Tıp sayfası için düşeyara formülü yazınız. orada veri yoksa, yine hata verecek. tekrar başına eğerhata koyup Radyoterapi sayfası için düşeyara formülü yazınız.
Sadece yıllık izinleri mi izlemek istiyorsunuz?
Yıllık izine işe girdikten sonra ne zaman hak ediyor.
Yıl içinde kullanılmayan izinler gelecek yıla aktarılıyor mu?
Madem makro kullanıyorsunuz niçin karışık formüllerle uğraşıyorsunuz.
HTML:

böyle yapınca oldu. her formülün başına eğerhata ile uzattım formülü. volki_112 öneriniz için teşekkürler

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri