• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü I J K L sutununa bağlı combobox veri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salanar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
askan hocam sizi rahatsız etmemek adına tarih kısmını kendim yaptım

Fakat Combobox3'deki istediğimi yapamadım. Daha önce yaptığınız şekilde aynen Rapor sayfasına

GIDA seçilirse I sutununda GIDA olanları Rapor sayfasına ( İlgili sutunda GIDA yazıyorsa, boşsa çekmeyecek )
GİYİM seçilirse J sutununda GİYİM olanları Rapor sayfasına ( İlgili sutunda GİYİM yazıyorsa, boşsa çekmeyecek )
KIRTASİYE seçilirse K sutununda KIRTASİYE olanları Rapor sayfasına ( İlgili sutunda KIRTASİYE yazıyorsa, boşsa çekmeyecek )
EV EŞYASI seçilirse L sutununda EV EŞYASI olanları Rapor sayfasına ( İlgili sutunda EV EŞYASI yazıyorsa, boşsa çekmeyecek )

getirmek istiyorum raporla butonuna bastıgımda..

Müsait vaktiniz olursa yardımcı olursanız sevinirim..

Çözüm
Hocam iyi bir kontrol edin umarım karıştırmadım kodları birbirine 3 ayrı seçenek var
1-combo1 dolu combo3 boş
2-combo1 boş combo3 dolu
3-combo1 dolu combo3 dolu
müait olunca bakayım. Bu arada diğer arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.

Hocam bir kontrol edermisin hata var mı?

Konu Sahibi
birde bu konuya yüklediğim tarih formatıda aynı şekilde veri yok geliyor. Eklediğim dosyada tarih yani combobox2 geliyordu misal

birde bu konuya yüklediğim tarih formatıda aynı şekilde veri yok geliyor. Eklediğim dosyada tarih yani combobox2 geliyordu misal
tarihle ilgili bir işlem yapmadım. sadece combobox3 e ve combobox1 e bakıyor 1645559381920.png

combobox1 i boş olarak mı aratma yapacaksınız? Yani sadece combobox3 e göre mi?

Konu Sahibi
hocam combobox3 bağımsız olabilir mi o şekilde lazımdı cünkü bize

yani Mahalle seçmeden direk combobox3 te seçim yapıp raporlamak gibi.

tamam ben combobox1 e göre işlem yaptırdım resimdeki gibi

Konu Sahibi
Aslında bu şekilde çok orjinal olmuş keşke hem combobox1 ile combobox3 seçilip, hemde sadece bağımsız combobox3 seçilebilse boma olurdu tabi

Aslında bu şekilde çok orjinal olmuş keşke hem combobox1 ile combobox3 seçilip, hemde sadece bağımsız combobox3 seçilebilse boma olurdu tabi
oda olur hocam hepsini yapayım ben

Hocam iyi bir kontrol edin umarım karıştırmadım kodları birbirine 3 ayrı seçenek var
1-combo1 dolu combo3 boş
2-combo1 boş combo3 dolu
3-combo1 dolu combo3 dolu

Çözüm
Olmuş hocam hocam çok güzel olmuş.. Eline sağlık...

👏 👏

Karıştıracağım diye korkmuştum basitce süzme yapabilirdik ama ilk bu şekilde çözünce bununla devam ettik. Umarım işinizi kolaylaştırır

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri