• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Hücreye efekt vermek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

AYERKA

Yeni Üye
Aldığı beğeni
12
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba
Stok takibi yaptığım Excel dosyasında (Ek de görebilirsiniz) ürünün stok değeri kritik seviyenin altına düştüğünde kritik seviyenin altına düşen ürünün olduğu satırda yanıp sönme efekti vermek istiyorum ve de farklı bir satıra da listedeki kritik seviyenin altına düşen ürünleri sıralamasını istiyorum. Bunu yapmak mümkünmüdür. Yapılabiliyorsa yardımcı olmanızı rica ederim.

Konu Sahibi
İlginiz için teşekkür ediyorum. Bu formülü bende yazmıştım. Fakat kritik yazan hücreleri hangi ürün olduğunu da gösterecek şekilde farklı bir sayfaya sıralı olarak yazdırmam gerekiyor. Depoya giriş yapıldığında kritik olan ürün listeden çıksın.

Dosyayı bir inceleyin

Çözüm
Konu Sahibi
SAYIN ASKAN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. DOSYA İSTEDİĞİM ŞEKİLDE OLMUŞ. ELİNİZE SAĞLIK.

SAYIN ASKAN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. DOSYA İSTEDİĞİM ŞEKİLDE OLMUŞ. ELİNİZE SAĞLIK.
Eğer bitti yazanlarıda yan sütuna $E$10:$E$1000="BİTTİ" yerine $E$10:$E$1000="KRİTİK" yazarak sıralayabilirsiniz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri