• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Hücredeki verileri virgülden sonrası olanları çoğaltmanı bir yolu varmıdır.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

otodeposu

Yeni Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi

Sn. excelcan hocam siz ekte gönderdiğim dosyaya makro eklemiştiniz (yıllara ayır) butonuna basınca araçları yıllara ayırmaktaydı,
Yine çalışmakta ellerinize sağlık çok güzel olmuş.

I Sütununda bulunan ("," virgül) ile ayrılmış motor kodları mevcut, Acaba yıllara ayır dediğimiz de ("," virgül) den sonrakileri de bir satıra ekler mi ?
Eki iletiyorum hocam müsait olduğunuz da bakar mısınız? Saygılarımla..

İyi çalışmalar

Hocam kontrol eder misiniz bu şekilde mi istediğiniz

Konu Sahibi
SN. askan hocam iyi akşamlar maalesef böyle değil,
Formülün ilk halinde yıl1 ve yıl2 sütunlarında araç yılları mevcut örnek olarak 2015-2020 ise tüm satırları kaç yıl var ise alt alta ayırmaktaydı. Yıllarla birlikte motor kodları da her bir satırda çoğalsın, Efendim incelemek isterseniz excele örnek olarak manuel çalışılmış bir halini ekledim. Rica teşekkür ve şükranlarımı sunarım iyi haftasonları..

İyi çalışmalar

Karışıklık olmasın diye sayfa1 e aktardım.
Sorgulama doğruysa ana sayfanıza küçük bir değişiklikle yazarız.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

buda alternatif olsun

Konu Sahibi
Karışıklık olmasın diye sayfa1 e aktardım.
Sorgulama doğruysa ana sayfanıza küçük bir değişiklikle yazarız.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Evet hocam sorgulama doğru ana sayfamıza yazar mısınız ? (rica etsem sayfa1 deki gibi aralarında boşluk olmasa)

Çok teşekkür ederim saygılarımla

Konu Sahibi
buda alternatif olsun
SN. Adnan hocam alternatifiniz için teşekkürlerimizi sunarız, Elinize sağlık inleme fırsatımız ancak oldu istediğimiz gibi olmuş Yıl Mot Ayır butonunun üstünde yer alan yıllara ayır butonuna gerek kalmadığı için biz onu iptal edemedik müsait olunca onu iptal eder misiniz yapmış olduğunuz YIL MOT AYIR butonu ile tek seferde hepsini yapmış bulunmaktayız.

Saygılarımla .

İyi günler efendim.

Düğme kaldırıldı

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri