• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Havuz Tablodan Veri Alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

toros

Yeni Üye
Aldığı beğeni
13
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Tablodaki verileri formülle almak istiyorum yapmak istediğimi excel de yazdım
Yardımlarınız için teşekkür ederim

İnceledim, inceledim, inceledim ama hiç bir şey anlamadım.
İstediğinizi bir örnekle aynı tablo üzerinde göstererek açıklar mısın ?

Konu Sahibi
İnceledim, inceledim, inceledim ama hiç bir şey anlamadım.
İstediğinizi bir örnekle aynı tablo üzerinde göstererek açıklar mısın ?
tablo üzerinde şekille anlattım

Konu Sahibi
Merhaba, Anlatımın ve veya anlatmak istediğini o şekiller ve açıklamalar açıklayamamış , derdini yazıya açık net dök.

Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Konu Sahibi
Konu Sahibi
toplamı alamadım çözebilir miyiz örneği gönderdim
sorun formüldeki m hücresi ile başlattığımda çözüldü tabloda yapmak istediğim bir konu daha var ekte gönderdim

Bu formüller bir dizi formülüdür. Eski Excel sürümlerinde CTRL + SHIFT + ENTER tuş kombinasyonuna basarak formülü tamamlamanız gerekebilir. Eğer bu tuş kombinasyonunu kullanmazsanız, formül doğru çalışmayacaktır.

Konu Sahibi
Bu formüller bir dizi formülüdür. Eski Excel sürümlerinde CTRL + SHIFT + ENTER tuş kombinasyonuna basarak formülü tamamlamanız gerekebilir. Eğer bu tuş kombinasyonunu kullanmazsanız, formül doğru çalışmayacaktır.
Teşekkür Ederim dizi formülleri ile çalıştığımda sonraki formüllerde veriyi alamıyorum alternatif formüller arıyorum bulmazsam bu formülü kullanacağım

Dizi formülü size uygun gelmiyorsa, pratik bir yol önereyim. A1 hücresini seçin Veri>Filtreden A sütunda istediğiniz bölmeleri işaretleyin, tablonuzdaki A1 hücresinden başlayarak, görünen hücreleri kopyalayıp, M1 hücresine Yapıştırın, filtreyi kaldırın

Son düzenleme:
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri