• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü hatırlatma ve Takip Tablosu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

serkan-1

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2019 EN
Konu Sahibi
ektteki dosyada yazdığımız tarih ve saatin zamanı geldiğinde otomatik olarak uyarı versin.

Sorunuzun Çözümü. Kalan Gün ve Uyarı Sütunundaki ilk satırdaki formülleri aşağıya çekiniz.

Konu Sahibi
Sorunuzun Çözümü. Kalan Gün ve Uyarı Sütunundaki ilk satırdaki formülleri aşağıya çekiniz.
Emeğiniz için teşekkür ederim.
Bir diğer sorum da şuydu yazdığım tarih ve saatte uyarı vermesi.( excel sayfasının yanıp sönmesi veya sesli uyarı vermesi).sayfayı gün içinde açık bırakıp simge durumunda küçülteceğim.

o nasıl yapılır bilemiyorum. Youtube a excel zil programı yazan sorunuza uygun çözümler var.

Bir dener misiniz. Her 1 dk da makro çalışır. Kontrol eder ve zamanı geleni uyarır

Birde şunu dener misiniz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Burdaki süreyi kısaltarak deneyebilirsiniz bu örnek 5 saniyede bir çalıştırır

Çözüm
Konu Sahibi
Birde şunu dener misiniz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Burdaki süreyi kısaltarak deneyebilirsiniz bu örnek 5 saniyede bir çalıştırır
elinize sağlık. Verimli çalışmaktadır.
Koşullu biçimlendirme ile satırlarda uyarı amaçlı renklendirme yaptım. Dosyayı ekliyorum umarım birilerinin işine yarar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri