Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DİKKAT !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
ÇözüldüHatirlatma seklinde Alarm Iceren veya Uyari veren excel tablo lazim
Arkadaşlar ben hasta takip kitabı hazırladım. Her bir hasta için ayrı Excel sayfası var. Bu sayfalarda randevu al kısmına ben ileri bir tarih yazacam mesela 12/11/2021 gibi. Ben bu çalışma kitabını 05/11/2021 de falan açtığımda bana uyarı verecek 12/11/2021 de Ali Aydın'a randevu al diye
excelcozum.com
Bu konuyu bir inceleyin. H sütunlarındaki tarihi güncellerseniz (bugünden itibaren 1 haftayı geçmeyecek şekilde) hatırlatıcı çalışacaktır. Arkadaşların dediği gibi konu geniş kapsamlı şablona ve isteğe göre yapılması gereken bir konudur.
Arkadaşlar ben hasta takip kitabı hazırladım. Her bir hasta için ayrı Excel sayfası var. Bu sayfalarda randevu al kısmına ben ileri bir tarih yazacam mesela 12/11/2021 gibi. Ben bu çalışma kitabını 05/11/2021 de falan açtığımda bana uyarı verecek 12/11/2021 de Ali Aydın'a randevu al diye
excelcozum.com
Bu konuyu bir inceleyin. H sütunlarındaki tarihi güncellerseniz (bugünden itibaren 1 haftayı geçmeyecek şekilde) hatırlatıcı çalışacaktır. Arkadaşların dediği gibi konu geniş kapsamlı şablona ve isteğe göre yapılması gereken bir konudur.