• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü güncel fiyat bulma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

barış kaya

Gold Üye
Aldığı beğeni
23
Excel V
Office 2010 TR
Gold Bitiş
6 Kasım 2025
Konu Sahibi
iyi günler üstadlarım

örnek dosyada belirttiğimiz şekilde
sayfa 2 deki d2 hücresine veri girdiğimizde,
sayfa 1 deki c hücresine kodla fiyat aktarmak istiyoruz.

yardımcı olabilir misiniz?

şimdiden çok teşekkür ederim

Konu Sahibi
Düzenledim inceleyip dönüş yapınız.
teşekkür ediyorum.
ellerinize sağlık.

ufak bir rötuş yapabilir miyiz?

ekle butonunu iptal edip
sayfa 2 D6 hücresine 12 yazdığımızda, sayfa 1 deki sadece o ürünün fiyatın güncellenmesini istiyoruz.
mümkün müdür?

Sayfa2 D6 hücresine 12 yazdığınızda sayfa1 de hangi ürünü güncelleyecek bu kısmı anlamadım. D6 daki ürünü mü. Açıklarsanız iyi olur.

Konu Sahibi
Ben yanlışı Nerede yapıyorum anlayamadım bir örnek veya görsel gönderirseniz iyi olur.
hocam sayfa2 ye sürekli yeni mal girişi yapıyoruz.
varsayım 1-1-2022 de "12 oz karton bardak kapağı" 10 liradan almışız, sayfa1 deki ürünün sağına 10 yazacak,
15-2-2022 de "12 oz karton bardak kapağı" 8 liradan almışız, sayfa1 deki ürünün sağına 8 yazacak,
28-4-2022 de "12 oz karton bardak kapağı" 21 liradan almışız, sayfa1 deki ürünün sağına 21 yazacak.

ben tam anlatamayıp vaktinizi aldım kusura bakmayın

Konu Sahibi
Düzenledim sayfaya ürünü yazıp enter'e basınca diğer sayfadaki ürünün tutarı değişiyor. Kolay gelsin.
hocam kayıt kısmında sadece son ürün için işlem yapıyor.
kayıt kısmındaki tüm ürünler için işlem yapması için ne yapmamız gerekiyor.

örneğin mal girişi yapıldıktan sonra, sondan 3. veya 5. ürün fiyatını hatalı girdik, sonra gidip tekrar düzelttik, fiyat listesine işlem yapmıyor.

Hatalı girdiğiniz ürünü fark etiğinizde yeni ürün girer gibi yeniden ekleyin aksi halde kodu değiştirirsem bozulur o ürünün önceki fiyatını bulma gibi bir olasılık ortaya çıkar. Bu kodlar son girilene endeksli olduğu için yeni giriş yaparak hatalı kaydı düzeltin. Kolay gelsin.

Konu Sahibi
Hatalı girdiğiniz ürünü fark etiğinizde yeni ürün girer gibi yeniden ekleyin aksi halde kodu değiştirirsem bozulur o ürünün önceki fiyatını bulma gibi bir olasılık ortaya çıkar. Bu kodlar son girilene endeksli olduğu için yeni giriş yaparak hatalı kaydı düzeltin. Kolay gelsin.
teşekkür ederim hocam

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri