RBozkurt
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
Merhaba
Ekteki dosyada 3 adet makro vardır.
1.si orjinal makro, 2. makroyu düzenledim, 3. makroda ise ip vs bilgisi gelmektedir.
Dosyayı açın ve LOG tuşuna basın. Buna basınca diyelim ki arka planda alttaki excel linkine kayıt düşmesi gerekmektedir.
Ben link gözüksün diye a1'e yazdırdım.
a1'e gelen adresi normal internet tarayıcısında açarsanız eğer alttaki excele kayıt düşecektir. Makro ile oluşan link çalışıyor ama Makro ile aktarımı denedim çalışmadı malesef.
ip öğren tuşuna basın. o zamanda ekrana ip city vb. bilgiler geliyor.
Yapılması istenilen;
Yukarıdaki işlemdeki hatayı giderip, beraberinde bu kayıtlara ip makrosundaki verileri alttaki şekilde çağırtmak.
Örnek excel sayfası
Ekteki dosyada 3 adet makro vardır.
1.si orjinal makro, 2. makroyu düzenledim, 3. makroda ise ip vs bilgisi gelmektedir.
Dosyayı açın ve LOG tuşuna basın. Buna basınca diyelim ki arka planda alttaki excel linkine kayıt düşmesi gerekmektedir.
Ben link gözüksün diye a1'e yazdırdım.
a1'e gelen adresi normal internet tarayıcısında açarsanız eğer alttaki excele kayıt düşecektir. Makro ile oluşan link çalışıyor ama Makro ile aktarımı denedim çalışmadı malesef.
ip öğren tuşuna basın. o zamanda ekrana ip city vb. bilgiler geliyor.
Yapılması istenilen;
Yukarıdaki işlemdeki hatayı giderip, beraberinde bu kayıtlara ip makrosundaki verileri alttaki şekilde çağırtmak.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Örnek excel sayfası
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.