• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Girilen şifrelerin yıldız olarak görünmesi kod revizesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Sayın Uzman Arkadaşlar,

Ekteki çalışmada kullanılan kodlar sayın Balta'dan alıntıdır. Bu çalışmaya iki farlı senaryonun daha eklenmesine ihtiyacım vardır.
1-) SHIFT kitabının shift sayfasınını "G" sütunundaki veriler, PUANTAJ çalışmasının "F" sütununa yazdırılmalıdır.
2-) Örnek çalışmadaki İnputbox ile girilen şifrelerin kolay deşifre olmaması için karakterlerin yıldız olarak görünmesini sağlamak istiyorum. Bunun userform ile daha kolay yapıldığını düşündüğüm için çalışmaya bir adet userform ekledim. Puantaj sayfasındaki 4 adet butondan 3'üne userform ile şifreyi maskeleme özelliğini sağladım. Aynı özelliği VERİLERİ AL butonuna uygulamak istiyorum.
Yukarıdaki konular hakkında benim için kıymetli olan yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla,
Ömer Ali ÜZÜMCÜ

Konu Sahibi
Günaydınlar Formdaş arkadaşlar,

Konu güncel olup, ekteki çalışamda kullanılan kodlar sayın Patron 'dan alıntıdır.
Değerli yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla,

Deneyiniz.

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Patron,

Uzun süredir yoktunuz. İnşallah kötü bir şey yaşamamışsınızdır. ALLAH cümlemize kötü sürprizler yaşatmasın.
VERİLERİ AL butonu ile verilerin üzerine tekrar almak istediğimizde;
Tüm tablonun güncellenmesi gerekiyor. Onaylıyor musunuz?
Seçili tarih aralığında kayıtlı veriler var. Güncellensin mi?
Sayfa koruma parolasını giriniz.
mesajlarından sonra şifre için Userform arayünüzü nasıl kullanabilirim?
UserForm ile şifrelerin yıldız karakteri şeklinde görünerek deşifre olmasını zorlaştırmak istiyorum.

Saygılarımla,

İyi dilekleriniz için teşekkürler.
#3 nolu mesajdaki dosyayı tekrar indirip, deneyiniz.

Konu Sahibi
Sayın Patron ,

Gecikme için çok özür dilerim. Ellerinize ve emeğinize sağlık.
ALLAH sizlerden ve sevdiklerinizden razı olsun ve işlerinizi her daim rast getirsin.
Hakkınızı helal ediniz lütfen.

Saygılarımla,

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri