• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Frame içindeki butonların aynı renkte olanların sayısını alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

himmgarip

Excel Dostu
Aldığı beğeni
883
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Anasayfada frame1 in içinde bulunan butonların arka plan rengine göre sayısını alabilir miyiz acaba?

1642777334264.png

Örnek;
Yeşil-16
Mavi-2
Kırmızı-2 gibi.

Ek olarak;
Rezerve olarak mavi renkte olan masaya ürün ekleyince kırmızı oluyor. Daha sonrasında masaya ait hesap kesilince yeşil olması gerekirken tekrar mavi kalıyor. Fonksiyonda bulunan kontrolü ürün çift tık olayına nasıl ekleyebilirim? Bu kontrolde masa rengi yeşilse rezerve sayfasına masa adı yazdırılarak mavi oluyor, mavi ise rezerve sayfasındaki masa adı sildirilerek yeşil oluyor.

Desteğinizi rica ediyorum

Class içinde double click olayında da vardı oraya da eklediniz mi?

Konu Sahibi
Hepsi tek sub içindeki koda bağlı. Kodu oraya ekledim. Sadece kırmızı renkte yapıyor.

Hata bende halily hocam. Masarenk olayını rakamlistele den sonra vermişim. Önce olacaktı. Onu düzelttim. Problem çözüldü. Kusura bakmayın sizi de uğraştırdım. Ellerinize sağlık. Çok teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri