• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formüllerin Sonucunu Değer Olarak Kaydetme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
107
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
N sütunundaki en dolu hücrenin karışlığı olan B4:L300 arasındaki satırda herhangibir tetikleme olursa N sütunundaki en dolu hücreyi silip bir üst satır aktif eden çalışmadaki mevcut kodun. Aktif olan B4:L300 arasındaki satırda herhangibir tetikleme olursa o satırdaki formüllerin sonucunu değer olarak kaydedip (sarı boyalı satır) karşılığı olan N sütunundaki en dolu hücreyi silecek şeklide revize edilmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Konu Sahibi
Arkadaşlar yapmak istediğim şey Aktif olan B4:L300 arasındaki herhangibir satırda yaptığım kopyala değerleri yapıştır işlemini kod ile yapmak mümkün ise mevcut kodu revize etme hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Konu Sahibi
B4:L300 arasındaki hücrelerde herhangibir hareket N sütunundaki hücrenin silinmesini sağlanması için mevcut kodun revize hususunda yardımlarınızı rica ediyorum. Örneğin B6:L6 arasındaki hücrelerden herhangi birisinde F2 veya kopyala yapıştır yaptığımda N6 hücresinin silinmesini sağlamak gibi.

Sadece merak ediyorum 3.mesajdaki kodları anlamaya çalıştınızmı.Mesela sadece target.row bunu anlasanuz zaten gerekli hücrenin basitçe silineceğini anlarsınız bence.Hücre silmeye yada temizleme kodunu heralde yazmaya gerek yok nasıl siliniyor bir hücredeki veri.
Bu arada başlık değer olarak kaydetme olduğu için ve dosyanızda formüller olduğu için öyle yapmıştım.
Koda sadece tek satır ilgili hücreyi temizleme kodu ekleyeceksiniz.Biraz çaba gösterin yapamazsanız kodu ekleyelim tek satırlık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri