Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Anlayamadım bu formülde ödenmedi ödendi kısmı yokörnek olsa daha kolay olurdu ama.
Sayfa2 başlıklar ödendi ve ödenmedi olarak düzeltilmeli
b2 hücre formülü
HTML: c2 hücre formülü
HTML: diğer satırlara uygularsınız
Ayrıca firma isimlerini ayirsin da toplasın istiyorum böylelikle formülde firma ismi geçmeli ve ödendi ödenmedi kısmı geçmeli diye düşünüyorum ama formülü bulamıyorumörnek olsa daha kolay olurdu ama.
b2 hücre formülü
Excel dosyasının fotosunu attım amaMerhaba sorularınızı örnek Excel dosyası paylaşarak sorarsanız daha net cevaplar olur. Aşağıdaki linki incelemenizi öneririm.
![]()
Duyuru - Soru Sorma Hakkında
Merhaba, Sayın Excelcozum.com Kullanıcıları *** Sorularınıza ÖRNEK DOSYA mutlaka yükleyiniz… Yeni Konu Aç Butonun hemen üstünde kırmızı yazılar ile ÖRNEK DOSYA Mutlaka Yükleyiniz yazısını göreceksiniz. - Örnek Dosyanızda Kişisel Bilgiler varsa bunların yerini Örnekleme(Gerçek Dışı) verilerle...excelcozum.com
örnek olsa daha kolay olurdu ama.
b2 hücre formülü
Yalniz kodlamada K L M hücreleri yer almıyor tekrar bı kodlama alabilir miyim giden kargolar bölümünü kullanmıyor kodörnek olsa daha kolay olurdu ama.
b2 hücre formülü