• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formülleri Aşağı Kopyalama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
107
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
B4:N4 arasındaki formülleri aşağı doğru kopyalamaya çalıştığımda (B5:N5) ikinci satıra kopyalama yapamıyorum (LİSTE sayfasındaki mevcut koddan kaynaklanabilir). Bu durumunun iyileştirilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.

Dosyanız ekdedir ..

sorun N sütununu temizlemekten kaynaklanıyor galiba
neden N sütunu temizleniyor?

Dosyanızda bazı çelişkili görünüyor tam da anlayamadım ama siz birde ek deki dosyaya bakın ikinci satıra formülü kopyalıyor sizin sorduğunuz da buydu anladığım kadarıyla ..

Konu Sahibi
Çalışmanın esası şu; B4:N4 arasındaki formülleri aşağı doğru kopyalayıp en son N değerine esas B sütun değerinden (Örneğin B48:N48) B48 den geriye doğru F2 yaparak B48:L48 satırları kaydeder ve N48 silerek bir önceki satır aktif olur. Ama B4:N4 arasındaki formülleri aşağı doğru kopyalamaya çalıştığımda (B5:N5) ikinci satıra kopyalama yapamıyorum (LİSTE sayfasındaki mevcut koddan kaynaklanabilir). Bu durumunun iyileştirilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.

Son gönderdiğim dosyada 5. satıra formül kopyalaması yapılıyor.

Deneyiniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri