• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formüller doğru sonuç getirmemekte

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ergün

Yeni Üye
Aldığı beğeni
55
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar, ekli dosyanın "İşyeri Bz.Prg. Göre Dol-Boşl" sayfasındaki 2022 (O,P,Q,R) sütunların ile 2023 (T,U,V,W) sütunların formülleri doğru veri getirmemektedir. Diğer sayfaların kümülatifleri de aynı şekilde noksan veri getirmekte. Bakmanız mümkünmü, teşekkürler

merhabalar
eksik yada hatalı olan hücreler hangileri (olması gereken nedir ?
formülünüz bn bm sütunlarından veri alıyor korumalı sanırım

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Sayfa Korumasında şifre yoktur, "Gözden Geçir" menüsünden Şifreyi kaldır denildiğinde kaldırmakta.
"İşyeri Bz.Prg. Göre Dol-Boşl" sayfasındaki 2022 (O,P,Q,R) sütunların ile 2023 (T,U,V,W) sütunların formüller KKY DOLAN sayfasındaki verileri seçilen aya kadar toplayıp getirmesi gerekiyor. Formüllerdeki hücre adları doğru, fakat gelen veri yanlış.
Örneğin: Şubat 2022 ayında Vagon Sayısı 7204,
Netton 333.250 olacak

Konu Sahibi
Seçilen ay Şubat 2022 ise formül Ocak ve Şubat ı n toplamını getirecek

Konu Sahibi
Şunuda belirtmeliğim, ödreğin Amasya nın karşısına seçilen aya kadar tüm Amasya ya ait vagon sayısı ve tonunu getirecek

2022 yılı için düzenleme yapıldı
kontrol edermisiniz

Konu Sahibi
Sevgili hocam, veriler doğru gelmekte, ancak, "KKY DOLAN Sayfası 5. satırında sanırım
"AĞU 2023" ayları yazılımını "OCAK, ŞUBAT, MART " gibi değiştirdiniz. Bu nedenle 5. satırdan veri alan "
"Ay Bazında Dolan Vg.Ad.Geliri" sayfasına oradaki formül veri getirmemekte.

Konu Sahibi
Günaydın, sevgili hocam, budefa da sizin formülünüz veri getirmemekte, bunu ekli dosyada görüleceği üzere çözdüm. sizden ricam
"İşyeri Bz.Prg. Göre Dol-Boşl" boşalana aynı formülün uygulanması,
Ayrıca, aynı formülü 2023 yılı için "Müşteri Dolan" ve "Madde Cinslerine göre Dolan" sayfalarğna da uygulayabilirmisiniz. Teşekkürler. Beni anlayışla karşılayın lütfen, sizingibi bir uzmanı bulmuşken sorunlarımı çözmek istedim. Dosyayı da tekrar ekledim.

Konu Sahibi
Sevgili hocam, sizi çok yordum. Hakkınızı helal ediniz. Dosya veri sayfasında eklemiş olduğunuz satır diğer sayfaları bozuyor. Ben size doğru dosyayı yolluyorum, Renklendirilmiş sayfalara taşınabilir formül yazarsanız yeterli olacak, ben onu taşıyabilirim sanırım. Sayfanın sol tarafındaki veriler yalnızca seçilen ayın verilerini getirecek, sağ tarafta kümülatif olanı getiriyor. Siz yalnızca seçilen aya ait veriler için bir formül yazın.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri