Atakan
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 34
- Excel V
- Office 365 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
alttaki resimdeki yeri tikli değilse tikli yapınız.Hocam öncelikle teşekkürler, görmek isteğim durum aşağıdaki sarı işaretli alan gibidir,
Ekli dosyayı görüntüle 33905
Bu şekilde de oluyor tabi ki ,ama benim kullanmak istediğim tam olarak bu yöntem değil. Yine de çok teşekkür ederim.=EĞER( yazdıktan sonra fx butonuna basın.
gelen pecere yardımcı olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 33903
Ekli dosyayı görüntüle 33904
DeneyinizMerhaba dostlar
Formül yazarken formül adımlarını gösteren yazı çıkmıyor, seçenekler kısmında bununla ilgili bir şey bulamadım.
sadece ctrl+' tuşunu kullan diye bi şey denemdim oda olmadı.
Yardımcı olabilir
Hocam öncelikle teşekkürler, görmek isteğim durum aşağıdaki sarı işaretli alan gibidir,Deneyiniz
Excel Türkçe arayüz için:
1. Dosya menüsüne tıklayın.
2. Seçenekler (veya "Excel Seçenekleri")’e girin.
3. Formüller sekmesine geçin.
4. Aşağıdaki kutucuğun işaretli olduğundan emin olun:
"Formül otomatik tamamlamayı etkinleştir"
5. İşaretli değilse işaretleyin ve Tamam’a tıklayın.
Merhaba.Hocam öncelikle teşekkürler, görmek isteğim durum aşağıdaki sarı işaretli alan gibidir,
alttaki resimdeki yeri tikli değilse tikli yapınız.Hocam öncelikle teşekkürler, görmek isteğim durum aşağıdaki sarı işaretli alan gibidir,
MerhabaMerhaba.
Sol üstte dosya sekmesinden seçeneklere girip Formüller sekmesinden;
Formüllerle çalışma başlığındaki '' Formülü Otomatik Tamamla'' seçenegini işaretleyiniz..
Dediğiniz gibi yaptınca Çözüldü volki bey çok teşekkürleralttaki resimdeki yeri tikli değilse tikli yapınız.
Ekli dosyayı görüntüle 33911
Teşekkürler Çözüldü problemBöyle olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 33913