• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru formül çalışmıyor

yesevi33

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba Sayın hocalarım

daha önce ekteki gecikme zammı tablosunu yapmıştınız güncel gecikme zammı değiştiğinde liste sayfasında ki oranları değiştirdiğinizde güncellenir demiştiniz ancak güncel faiz oranına göre güncelledim tabloda güncellemedi.
yanlış yaptığım bir yer varsa tarif ederseniz bundan sonra ben kendim yapayım.

yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Merhaba,En baştan verseniz bunu şimdiye kahve içiyordunuz 😃

hocam yapmış olduğunuz formülde verileri girdiğimizde bu şekilde hata veriyor.

yukarıda ardaşın verdiği bilgilere göre bir çalışma yapabilirmisiniz veya formülü yapan alicimri beye ulaşma durumumuz yok mu yardım alsak.

1763721175741.png

Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
iyi günler. maalesef buda olmadı.

liste adlı sayfada güncel faiz oranını yazdım. 13.11.2025 sonrası faizi için.

ondan önceki sizin hazırladığınızda olmadı sizin bulduğunuz sonuç

1763743342607.png

ama vergi dairesinin sayfasından alınan sonuç

1763743378386.png

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Merhaba,En baştan verseniz bunu şimdiye kahve içiyordunuz 😃
maalesef hiçbir şekilde olmadı. yeni vergi oranı değişim tarihi 13.11.2025 tarihini kabul etmiyor.

aşağıdaki dosyada yeni vergi oranı değişim tarihini 13.11.2025 olarak değilde 01.11.2025 tarihi girdiğimizde kabul ediyor ama bu tarihten sonraki hiçbir tarihi kabul etmiyor.

Ekli dosyalar

Hocalarım merhaba. Gecikme zammı ile İbrahim Görgülü hocamın dosyası üzerinden de gidebilirsiniz? Ben dosyayı buraya ekliyorum. Bu gecikme zammı ile alakalı, bugün ben de mevzuata baktım ve notları birleştirdim. Kanun mevzuatını bir dosyada topladım. Yapılabilir mi bilmiyorum ama yapılırsa herkesin işine yarar eminim.

Ekli dosyalar

Geri