• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Filtreleme kodu hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Herkese merhabalar arkadaşlar ekteki dosyada A:E arasında hangi hücrede isem ona çift tıkladığımda ona göre filtre yapsın istiyorum nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Çözüm
Aşağıdaki kodu ThisWorkbook modülüne yapıştırıp, deneyin. Bütün sayfalarda çalışır.
Her Workbook da çalışması mümkün mü bilmiyorum.
Normal modüllere yazılan makroları xlsb uzantılı kaydedip. Özel bir klasöre yapıştırılınca olabiliyor..
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Konu Sahibi
Arkadaşlar birde ben bu excelde oluşturacağım formatı her excelde kullanmak istiyorum eklenti olarak eklenir mi? Yani ben butona vs tıklamadan sadece cift tık ile her excelde filtreleme yapabilir miyim? Şimddien teşekkür ediyorum.

Aşağıdaki kodu ThisWorkbook modülüne yapıştırıp, deneyin. Bütün sayfalarda çalışır.
Her Workbook da çalışması mümkün mü bilmiyorum.
Normal modüllere yazılan makroları xlsb uzantılı kaydedip. Özel bir klasöre yapıştırılınca olabiliyor..
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri