• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru FİLTRE (FILTER) Fonksiyonunda Koşullu Boş Hücreleri Sıfır (0) Yerine Boş Gösterme

excelciilyas

Yeni Üye
Aktivite

0%

Aldığı beğeni
0
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 151
Selamlar, yeni nesil dinamik dizilerden FİLTRE fonksiyonunu kullanarak bir raporlama paneli yapıyorum. Çoklu şartlara göre verileri başarıyla çekiyorum fakat kaynak tabloda boş olan hücreler, filtreleme sonucunda 0 (sıfır) olarak geliyor. Ben o hücrelerin tamamen boş (yani "") görünmesini istiyorum. EĞER veya EĞERHATA ile denedim ama dinamik dizi mantığını bozuyorum. Formülü nasıl revize etmeliyim?

Ekli dosyalar

Windows 10 Google Chrome 152
Selamlar, yeni nesil dinamik dizilerden FİLTRE fonksiyonunu kullanarak bir raporlama paneli yapıyorum. Çoklu şartlara göre verileri başarıyla çekiyorum fakat kaynak tabloda boş olan hücreler, filtreleme sonucunda 0 (sıfır) olarak geliyor. Ben o hücrelerin tamamen boş (yani "") görünmesini istiyorum. EĞER veya EĞERHATA ile denedim ama dinamik dizi mantığını bozuyorum. Formülü nasıl revize etmeliyim?
Formülünüzü yazarsanız revize edilir dosyanızda formül bulunmuyor.

Konu Sahibi
Android 10 Google Chrome 151
Formülünüzü yazarsanız revize edilir dosyanızda formül bulunmuyor.
Haklısınız hocam, kusura bakmayın aceleyle dosyadaki formülü silip düz tablo olarak yüklemişim.
Kullandığım ve sıfır hatası aldığım orijinal formül şu şekilde:
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Burada kaynak tabloda boş olan hücreler raporda 0 olarak listeleniyor. Dinamik dizi yapısını bozmadan bu sıfırları nasıl gizleyebilirim, formülü nasıl revize etmeliyiz?

Geri