• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Farklı Sayfalardaki Verileri Tek Sayfada Birleştiren Makro Kodu

SABAN

Yeni Üye
Aktivite

0%

Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 151
Herkese merhaba,
Şirkette her ay farklı sayfalardan (Ocak, Şubat, Mart...) oluşan aylık satış raporları hazırlıyorum. Tüm sayfaların başlıkları ve sütun yapıları tamamen aynı.
Her ay bu sayfalardaki verileri tek tek kopyalayıp 'Ana_Sayfa' adını verdiğim sayfada alt alta yapıştırmaktan yoruldum. Bazen satırları gözden kaçırabiliyorum. Formülle de dinamik olarak alt alta getirmeyi beceremedim.
Ekte paylaştığım
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
dosyasındaki gibi bir yapım var. 'Ana_Sayfa' haricindeki diğer sayfalarda yer alan verileri otomatik olarak alt alta getirecek bir VBA makro kodu yazabilir miyiz?
  • Sayfaların satır sayıları her ay değişiyor, kodun dinamik olması lazım.
  • Kopyalarken başlık satırını sadece bir kez almalı, diğer sayfalardan sadece verileri çekmeli.
VBA konusunda sıfırım, kodu dosyaya nasıl ekleyeceğimi de adım adım anlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

Geri