burakgunes
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 24
- Excel V
- Office 365 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Ekte gönderdiğim excel çalışmamın olduğu excell dosyası bu excell dosyasında amacım B Ve G sütunlarında Bulunan Barkod Numaraları Json dosyasından Çektiğim tabloyu yani Gizli Olan Stok sayfasındaki barkodlar ile Karşılaştırmak ve Stokta mevcut olup fakat Listeye eklenmemiş ürünleri bulmak TeşekkürlerÖrnek dosya ekleseniz daha hızlı yardımcı olunabilir
Eklediğim satırda hata veriyor maalesef
İlginiz için teşekkürler fakat ilgili yazdığını kodu Kendi dosyama ekledim. Makroyu çalıştırdığımda Ekli olmayan ürün yok dedi sonra Aradan bir ürün sildim Yine ekli olmayan ürün yok dedi acaba nasıl bir sorun var. Çok teşekkürler İlgilendiğiniz içinÇalıştırdığınız sayfadaki ürünleri Stok sayfasında araştıtır.
Yoksa L sütununa listeler.
HTML:
Çünkü ürün sayfalarınızdaki tüm barkodlar stok sayfasında var zaten.Makroyu çalıştırdığımda Ekli olmayan ürün yok dedi.
Ama benim için Şöyle çalışması lazım Stok excellinde olup ürünler sayfasında olmayanı bulması lazım Stok Sayfası bizim Stok yazılımımızdan Json dosyası olarak iniyor Stok sayfasındaki Tablo Doğru Kabul Edilip Oradaki Barkodlar İlgili Ürün Sayfasına Eklenmişmi Onu bulmam Lazım TeşekkürlerÇünkü ürün sayfalarınızdaki tüm barkodlar stok sayfasında var zaten.
Yani STOK' a eklenmiş.
Ürün sayfalarınızdaki birkaç barkodu değiştirip (STOK ta olmayan bir barkod) tekrar deneyin .
O ürünleri yanda listeleyecektir.
ben yanlış izah ettim ozaman işlem şu şekilde çalışıyor iç ip ve dış ip olarak 2 farklı şekilde stok çekebiliyorum json dosyasından bu stokları en son hangi ipden çekildi ise stok sayfasına ekliyor. Ürünler sayfasına depo personeli elindeki ürünle manuel olarak yazıyor Yanına da bizim barkod sistemimizdeki Bakodu Yazıyor Yazılan Barkod sayesinden O depoya Ait Stok VE Satış Fiyatını Ürünler Sayfaında yanına Yazıyor Fakap Depo Personeli Bazen ÜRünün barkod sisteminden Ekliyor Fakat Kendi excellinde Ürünler Sayfasına Eklemiyor Bu sebepten Unutulup Kalıyor Bunları Otomatik Tespit Etmek İStiyorum Bu Bahsetttiğim Sorunu Çözmek İçin Bir Yol Bulamadım TeşekkürlerBen olayı tam tersi düşünmüştüm.
Merhaba sayfa seç ve kategori seçmeden tümü içerisinde aratmamız mümkün mü yani tüm sayfalar tüm kategori içerisinde aratmak istiyorumBul isimli bir sayfa ekledim.
Burda ürün sayfasını yazıp ve Ürün Kategorisini seçip BUL'a tıklayın.
Not: A sütunundaki Kategori listesinin güncel olmasına dikkat edin.