• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Farklı sayfadan veri çekme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

tukayf

Yeni Üye
Aldığı beğeni
143
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhabalar değerli hocalarım. Ekteki dosyada sube sayfasındaki personel bilgileri acil sayfasına alıp listelemek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şekil ve şartlar ekli dosyada. Şimdiden teşekkürler.

Konu Sahibi
Mutlu hocam yanıt için teşekkürler. Ancak formül işimi çözmüyor. Yani çözüyor ama sube kısmında sürekli personel gelip gidiyor. Örneğin 1. tim personel sayısı 25 olduğunda ben tekrardan acil sayfasında düzenleme yapmak zorunda kalıyorum. Şu an kopyala yapıştır ile çözüyoruz ve bir kaç dosyadan toplama verilerle oluşturuyoruz o sayfayı o nedenle formül ya da kopyala yapıştır maalesef çözüm olamıyor. Sicilleri de tim tim sıralasın diye örnek için yazdım. Yani acil sayfası da boş oluyor.

Konu Sahibi
Sn. Caylak hocam. H sütununda grup yazanları aldık çok teşekkürler. Peki başka bir sayfaya H sütununda Grup yazanların dışındaki personeli aynı şablonda birim ayırmadan alt alta yazdırabilir miyiz.
Öncekinde birimleri mavi ile ayırıyorduk bu sefer ayırmayacağız. Grup yazmayan tüm personeli alt alta listeleyeceğiz.

Konu Sahibi
Sn. Caylak hocam ilk dosya da bir konu atlamışım. Yaptığımız her birim için J sütunları birleştirilecek ve birleşen hücrenin içerisine dikey olarak "Toplanma Alanı" yazmamız lazım. Mümkünse

Konu Sahibi
Çok sağolun değerli üstadlar PC başına geçince sonucu yazacağım.

Konu Sahibi
Değerli hocalarım çok sağolun. 2 dosyada çözüm sağlıyor. Ancak çözüm için tek mesaj seçebiliyorum. Caylak hocam affınıza sığınarak çözüm olarak userx hocamın çözümünü işaretledim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri