• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Farklı Excel Açıkken Hata Durumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

redant

Gold Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 365 TR
Gold Bitiş
8 Kasım 2025
Konu Sahibi
Merhabalar,

Dosya boyutu yüksek olduğu için excel yükleyemedim. Sorum şu; "Data" adlı sayfam var, bu sayfanın "B15" hücresinde 4 farklı tipten birinin yazması gerekiyor ve her tipin karşılığı olan userform var. "B15" hücresinde; "A, B, C, ve D" tipi olacak şekilde 4 adet tipten biri yazacak. Userformlar ise; "MajorA", "MajorB", "MajorC", ve ""MajorD" şeklindedir. Excel'i userformlar ile yönetiyorum, excel sayfaları gizli. Dosya adım: "StatusReport.xlsb"

Sorunum şu; kodum hiçbir excel dosyası açık değilken sıkıntısız çalışmakta. Fakat başka bir excel dosyası açıksa "Run-Time Error:9) hatası alıyorum. 2 gündür çözümleyemedim, yardımlarınızı bekliyorum.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Merhabalar,

Dosya boyutu yüksek olduğu için excel yükleyemedim. Sorum şu; "Data" adlı sayfam var, bu sayfanın "B15" hücresinde 4 farklı tipten birinin yazması gerekiyor ve her tipin karşılığı olan userform var. "B15" hücresinde; "A, B, C, ve D" tipi olacak şekilde 4 adet tipten biri yazacak. Userformlar ise; "MajorA", "MajorB", "MajorC", ve ""MajorD" şeklindedir. Excel'i userformlar ile yönetiyorum, excel sayfaları gizli. Dosya adım: "StatusReport.xlsb"

Sorunum şu; kodum hiçbir excel dosyası açık değilken sıkıntısız çalışmakta. Fakat başka bir excel dosyası açıksa "Run-Time Error:9) hatası alıyorum. 2 gündür çözümleyemedim, yardımlarınızı bekliyorum.

HTML:
Kod:
Merhabalar,

HTML:
Kod:
Deneyiniz

Çözüm
DataNumen Excel Repair v4.5 veya v5.0 programını kullanınız.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri