• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Farklı Çalışma Kitapları Arasında Veri Alışverişi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
X Çalışma Kitabı sayfa1 B -M sütunları arasındaki sütunlara veri giriyorum 2. satırdan başlamak üzere.Girdiğim verileri A,B,C Çalışma kitaplarına göndermek istiyorum.
A;B;C çalışma kitabı Klasör adları=X çalışma sayfasındaki C ve D sütunlarının birleşiminden oluşuyor.(C & "-" & D)
X çalışma kitabı .sayfa1.(B;E;G;H;I;J;M;K;L)(2. Satırdan başlıyor)=(C & "-" & D).Sayfa1.(A;B;C;D;E;F;I;J;K)(13. Satırdan Başlıyor) sırasıyla sütunlar eşittir.
Not:A,B,C çalışma kitaplarını kendim oluşturuyorum.İsim veriyorum.Ben sadece X çalışma kitabına kaydettiğim verinin C ve D sütunu ismini içeren çalışma kitabına göndermesini istiyorum.Çalışma Kitapları masaüstündeki Örnek klasörü içerisinde bulunuyor.
Örnek dosya ektedir.
Yardımcı olursanız sevinirim .

Çözüm
tamam sorunu galiba anladım, siz silseniz bile ADO oralarda kayıt var sanıp boş kayıtları da alıyor dolayısıyla
ADO kayıtlarında - (boşluk tire boşluk) değerine sahip kayıt oluyor ve o dosyayı arıyor
"HAVING len([F1] & '-' & [F2])>2 " ile sicil ve ad alanı dolu kayıtları hesaba katıyor
SQL_Grp değerini aşağıdaki ile değiştirip dener misiniz?
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
fonksiyonun tam kodu,
HTML:
Kod:
Konu Sahibi
HTML:
Kod:
Burada hata veriyor . Ve 234567-Mehmet adlı sayfaya veri atmıyor Sayın halily benden kaynaklı da olabilir.Bilemiyorum .

Konu Sahibi
Sayın halily problemin sizden kaynaklı olmadığını tahmin etmiştim Sayfada 252 den sonrasına atıyordu .sayfayı komple silip tekrar denediğimde oldu .Çok zaman ayırdınız .İlgilendiniz.Çok sağolun .Emeğinize sağlık .Çok teşekkür ederim .

rica ederim
iyi çalışmalar
eğer çözüldüyse "çözülmüş" olarak işaretleyin cevaplanmışlara taşıyalım

Konu Sahibi
Çok Sağolun .Ben bu çözüldü olayını daha yeni fark ediyorum .Sadece sizin(modeatör ve destek ekibi) bunun için yetkili olduğunuzu sanıyordum :giggle:.
Sayenizde onunda farkına vardık sağolun Sayın halily ...

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri