Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Deneyiniz arkadaşlar 9 defa indirmişsiniz biriniz de dememiş ki bu dosya hatalı yada yarım kalmış.. neyse çalışan güncel dosyayı yükledim arkadaşlar
her zaman internet olmayabiliyor elimin altında. Excelde olsun ki gittiğim yerleri detaylı not alabileyim.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu site istediğiniz şeyi karşılıyor.
Deneyiniz arkadaşlar 9 defa indirmişsiniz biriniz de dememiş ki bu dosya hatalı yada yarım kalmış.. neyse çalışan güncel dosyayı yükledim arkadaşlar
Dosyayı tekrar indirip dener misiniz
Dosyaya sağ tuş yapıp özelliklere tıklayın ve engellemeleri kaldır kutucuğunu işaretleyin.
Gezilecek İller kısmından herhangi bir ili seçtiğinizde o ilin tarihi ve turistik yerleri bir sonraki sütuna geliyor. Harita üstünde bir ile tıkladığınızda Gezilen İller kısmına kaydediyor 2. kez tıklarsanız siliyor.Hocam affınıza sığınarak
Mause ile il seçtiğimizde grafikten Gezilen İLLER'e geliyor iller ama yan tarafları boş kalıyor.
Çalışma stili nasıl açıklayabilir misiniz. Vaktiniz var ise.
9rmzn4 kusura bakmayın konuyu siz açtınız ama benimde böyle bir dosyaya ihtiyacım var.
elinize emeğinize sağlık beğendim.Gezilecek İller kısmından herhangi bir ili seçtiğinizde o ilin tarihi ve turistik yerleri bir sonraki sütuna geliyor. Harita üstünde bir ile tıkladığınızda Gezilen İller kısmına kaydediyor 2. kez tıklarsanız siliyor.