• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excelde Farklı satırları kopyalamak ve yapıştırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

turgay1983

Yeni Üye
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
cümleten iyi akşamlar
benim bir excel sayfam var binlerce hareket var. örnekteki excelde kısa bir tane hazırladım. Banka hareket sayfasındaki I sütunundaki gruba göre ilgili sayfalara ilgili satırları yapıştırmasını istiyorum. ve bunu vba da bir kod ile yapmak istiyorum. yardımcı olabilirimsiniz

Hocam dener misiniz Class-Modül ile hazırlanmıştır.

Dosyayı yeniledim tekrar indiririp deneyebilirsiniz. O hata sayfalar karışmış olabilir ben sayfa indeksi ile yaptım. Sayfa isimleri ile düzelttim tekrar dener misiniz yukardaki dosyayı güncelledim.

Konu Sahibi
hocam çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. sizin yaptığınızda oluyor ama benim programıma eklediğimde yukardaki hatayı verdi.
mümkün ise örnek olarak dosyayı ekledim. UsrGelenh. de evrak tarihini evrak kodunu belge tarihi belge kodunu giriyorum sonra F10 basım bankayı seçiyorum. sonra cmbbuton da cinsi kısmında "Cari Hesabı" secim Hesap koduna gelince yine F10 basıyorum cari geliyor rakamı yazıyorum tab tuşu ile proje kısmına gelip tekrardan tab tuşuna basınca yukardaki bilgiler listview de listeleniyor ve bu veriyi banka sorgudan alıyor. en son kaydet dediğimde sizin kodlarınız işleme girmesi gerekirken yukardaki hatayı veriyor.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Bu şekilde kodu düzeltip dener misiniz

Alternatif olsun
HTML:
CSS:

Aşağıdaki kodu diğer kodun silerek yapıştırın
HTML:
CSS:

Hata yok örneği ekliyorum

ilk satırda başlıklar vardı
dolayısyla boş satır 2. satır olmaz mı

sizdeki dosyanın boş olan satırlarını komple silin. Excel oraları dolu görüyor

1656968460268.png

Konu Sahibi
sizdeki dosyanın boş olan satırlarını komple silin. Excel oraları dolu görüyor
adnan bey ben size asıl yapmak istediğimi anlatmaya çalışayım
mümkün ise örnek olarak dosyayı ekledim. UsrGelenh. de evrak tarihini evrak kodunu belge tarihi belge kodunu giriyorum sonra F10 basım bankayı seçiyorum. sonra cmbbuton da cinsi kısmında "Cari Hesabı" secim Hesap koduna gelince yine F10 basıyorum cari geliyor rakamı yazıyorum tab tuşu ile proje kısmına gelip tekrardan tab tuşuna basınca yukardaki bilgiler listview de listeleniyor ve bu veriyi banka sorgudan alıyor. en son kaydet dediğimde sizin kodlarınız işleme girmesi gerekirken yukardaki hatayı veriyor. size zahmet olmaz ise kontrol ederbilirmisiniz. kaydet dedikten sonra aşağıdaki görüntüdeki gibi carihareketlerin altına aktarmalı ve her sütün ilgili yere gelmeli. tutar kısmı gelen olduğu için alacak kısmına gelmeli
1656968806938.png

sizin kodunuz iki sayfaya kaydediyor siz hangi sayfada işlem yapmak istiyorsunuz
CariHareketAktar
GelenHavaleKaydet

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri