• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Excel'de Canlı Döviz ve Altın Portföyü Kâr/Zarar Takip Tablosu

SERVET

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 152
Merhaba arkadaşlar, farklı tarihlerde ve farklı fiyatlardan (maliyetlerle) aldığım gram altın, çeyrek altın, Dolar ve Euro yatırımlarım var. Excel'de 'Veri' sekmesindeki 'Hisse Senetleri/Para Birimleri' özelliğini kullanarak anlık kurları canlı çekmek ve toplam kâr/zarar durumumu anlık görmek istiyorum. Farklı maliyetlerin ortalamasını alıp güncel kurla kıyaslayan dinamik bir portföy şablonunu hantallaşmadan nasıl kurabilirim?
Örnek taslağımı ekliyorum.

Ekli dosyalar

Windows 10 Google Chrome 152
Merhaba arkadaşlar, farklı tarihlerde ve farklı fiyatlardan (maliyetlerle) aldığım gram altın, çeyrek altın, Dolar ve Euro yatırımlarım var. Excel'de 'Veri' sekmesindeki 'Hisse Senetleri/Para Birimleri' özelliğini kullanarak anlık kurları canlı çekmek ve toplam kâr/zarar durumumu anlık görmek istiyorum. Farklı maliyetlerin ortalamasını alıp güncel kurla kıyaslayan dinamik bir portföy şablonunu hantallaşmadan nasıl kurabilirim?
Örnek taslağımı ekliyorum.
Deneyiniz

Ekli dosyalar

Geri