• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Excel VBA ile Stok Programı

gazidayi

Gold Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Gold Bitiş
15 Haziran 2026
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 144
Merhaba Elektronikciyim ve böyle bir stok tuttuğum excel dosyam var kendim hazırladım fakat bunu pratik bir şekilde form eklenebilir mi. Ürün Ekleyip çıkarma veya güncelleme yapıldığında kolaylık sağlayıp mevcut adeti otomatikmen düşürüp yükselten birşey olabilirmi. Karşılığı x olan ürünler aynı numaralı parçaları kullandığı için yazıldı.

Ekli dosyalar

Android 10 Google Chrome 146
Yardımcı olacak diğer arkadaşlara ışık tutması açısından PCB, COF, kutu adetleri ile aralarındaki bağlantıyı, nereden, nereye ekleyip nereden düşüyorsunuz açıklayınız zira açıklamanız yetersiz

Konu Sahibi
Android 10 Google Chrome 146
Anladım uyarınız için teşekkürler.
Şöyleki eklentideki Excel dosyasındaki her bir yatay satır birbirinden sökülen bağlantılı ürünler. Burda bana lazım olan kısayoldan PCB, cof ve kulak ekleyip çıkarmak yani eklediğim ve kullandığım örnek bir ürün dağıttım
PCB 1 adet eklenir genelde tabi sayı değişebilir
Cof sökülen ürüne göre 4 ile 12 ve
Kututan kastım çekmeceli şeffaf kutular olurya işte onlar sadece cof ile alakalı, cofları koyduğum kutu üzerinde yazan rakam kolay bulabilme açısından
Kulak ise aynı kutuya koyulur onda kutu olayı yok zaten cofla bağlantılı olduğu için bellidir hangi kutuda olduğu.
Örnek verecek olursam misal
1 adet TV dağıttım brbiriyle bağlantılı olarak
X adet ...... Numaralı PCB ekleyeceğim
X adet ........ Cof ekleyeceğim ve kutusu bu, numarası bellidir (stokta olmayan bir ürün ise cof yeni kutu oluşturacağım)
varsa kulak eklenir
Yani benim listede genelde giriş çıkış yapacağım ürünler PCB cof kulak artan ve eksilen ürünler bunlardır genel olarak. Yani bir buton ürün ekle çıkar giriş çıkış vs ben oraya yazdığımda ürünü tanıyıp ekleme veya çıkarma yapabilmeli

Windows 10 Google Chrome 147
Merhaba Elektronikciyim ve böyle bir stok tuttuğum excel dosyam var kendim hazırladım fakat bunu pratik bir şekilde form eklenebilir mi. Ürün Ekleyip çıkarma veya güncelleme yapıldığında kolaylık sağlayıp mevcut adeti otomatikmen düşürüp yükselten birşey olabilirmi. Karşılığı x olan ürünler aynı numaralı parçaları kullandığı için yazıldı.
form eklenir elbette.
aklınızda bir form yerleşimi varmı.

Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 138
Yani öyle aklımda bir form yerleşimi yok çok beklentisi olan biri de değilim işimi hatasız sorunsuz bir şekilde kolaylaştırsın yeterli tabi güzel ve görsel bir şekilde olursada daha memnun olurum

Geri