• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru excel vba hepsi burada görsel çekme sorunu

larismus

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
hb için yazılmış bir vba dosyamız var SKU koduna bağlı olarak hb de arama yapıp bulunan ürünün görsel linkini W sitununa çekmekteydi ama belli bir süredir aktif çalışmasına rağmen görsel linki çekmemektedir bu konuda destek istemekteyim kaynak kodu ekte iletiyorum

Ekli dosyalar

Kodlarınızda herhangi bir problem yok.Yalnız Hepsiburada.com daki class isimleri ile sizin aradığınız class isimleri uyuşmuyor. Aradığınız kriterin class adını öğrenerek kodda revize edin.

Kodlarınızda herhangi bir problem yok.Yalnız Hepsiburada.com daki class isimleri ile sizin aradığınız class isimleri uyuşmuyor. Aradığınız kriterin class adını öğrenerek kodda revize edin.
class isimleri bende aynı gözükmekte sizden rica etsem revize edip verme şansınız varmı saygılarımızla

aradıklarınızı yazın bakayım

SKU kodu nedir. kodunuzda resim.classname = "product-image" eşitliğne bakıyorsunuz ancak ben böyle bir class göremedim

Baktım ancak başarılı olamadım. Excel ile almaya çalıştım kaynağa ulaşım yasak diyor

Son düzenleme:
Geri