• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Excel tutar uzerinden belirli yerlere yazdırma

Orson

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Dernekle ilgili bir çalışma yaptım 2022 yılından 2040 yılına kadar
3 sekmeden oluşuyor.
Yıllara göre aidat tutarları belirledim. Mesela örnek verecek olursak 2022 yılı için aylık 50 TL yıllık 600 TL bir rakam ilerleyen yıllarda bu tutarlar artıyor.
bir derdim var şu üyelik tarihlerini baz alarak
Üye listesinde örnek verecek olursak 14 numaralı üye 14.04.2024 tarihinde sisteme girmiş ilk ödemeyi o yapmış 285,00 TL mesela

sayfayı kaydırdığımızda oraları 2022 den 2040 kadar ay ay düzenledim bu üyenin nisan ayından başlayarak 2024 te aidat aylık 70 tl imiş bu 285 lirayı 70 70 aylara yazsın devamında para yatırdığında mesela ikinci gelir kaydı o eksik ayı 70 e tamamlayıp sonraki aylara doğru geçsin
Makrosuz yapabilir miyiz.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Dosya ekle ile dosyayı o şekilde ekleyin.
dosya.co dan üye olmadan dosya indirilmiyor mu?

Bu dosya formatı ile aidat işini makro veya formülle çözmek mümkün değil.
GELİRE AİT LİSTE tablosunda aidatları belirgin girmeniz gerekir. Kişilerin geçmiş yıllara ait aidat borçlarının toplamını ve diğer gelirlerin toplamını kayıt ederek, 2025'in başını milat kabul edin.

Konu Sahibi
Liste belirgin zaten örnek olsun diye ben bu şekilde yaptım 2025 kabul edelim yazdırma işi olmaz mi

Aidat alırken gelir makbuzuna ne yazıyorsunuz. Hangi ay veya aylara ait olduğunu belirtmiyor musunuz.

Örneğin Açıklamaya Aidat 2025/Ocak-Şubat gibi yazarsanız. Formülde arama yapılabilinir

Formülle olabilir mi diye denemek istedim.
Üye olmadan aidat yatırıldığı gördüm.
Örneğin Halil (14) Üyelik Tarihi 14.04.2024 ama 1.01.2022 ve 1.05.2022 tarihlerinde aidat yatırmış görünüyor.
Lütfen örneğiniz daha özenli olsun

Dosya anlaşılır olması için sadeleştirdim.
Üyeler ve aidat sayfaları sabit, yeni üye kayıt edilince veya yeni aidat belirlenince ekleme yapılacak.
gelir sayfasına bankaya yatırılan aidatları alta ekleyin. AKTAR düğmesine tıklayınca, ödeme sayfasına, üye olunduğu aydan itibaren, aidatlar alt alta kayıt ediliyor, çapraz sayfasında ise bu kayıtların çapraz tablosu oluşuyor.
Bu son iki sayfa AKTAR düğmesine tıklayınca güncelleniyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri