• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel sayfasını belirli aralıklarla çalıştırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Gold Üye
Aldığı beğeni
58
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Sevgili dostlar selamun aleykum sayfamda bulunan kesim sayfasında kesim makrosu mevcut kesim makrosunu çalıştırdığımda karsıma bir form geliyor beklemede sayının 1 üzerine 2 sefer tıkladığımda sayıyı yüzen kısma aktarıyor bekleme kısmında olan sayıya ilk tıklama mausla yapılacak sonraki beklemede olanlar ise aynı sayfada bulunan Z1 Hücresine bulunan değere göre Excel otomatik olarak beklemedeki sayıyı yüzen kısma aktarmak istiyoruz bu yapılabilir mi bu konuda sizden destek ve yardım bekliyoruz ALLAH'A emanet olunuz

Konu Sahibi
hocam kontrol ettiğimde sure calısıyor Fakat yüzen kısma bılgiler gelmıyor ve excel donuyor excelde başka islem yapılmıyor ekte

Daha önce de belirttiğim gibi bende bir sorun görünmüyor. Diğer arkadaşlar da gönderdiğim dosyayı indirip kontrol etsinler. Belki Excel versiyonunuz ile ilgili bir sorun olabilir.

Konu Sahibi
Hocam
*sure belirli bir sayıya kadar çalışıyor örnek olarak 7 kadar yüzen kısma alıyor daha sonraki beklemeden yüzen kısma aktarma yapmıyor
*Ayrıca yüzen kısımdan ornegin 2 nolu kurbanı Mausla istegim masaya taşımaya bilmem lazım masadan teslime aktarmak lazım sistem bu calısmasi lazım

Hocam
*sure belirli bir sayıya kadar çalışıyor örnek olarak 7 kadar yüzen kısma alıyor daha sonraki beklemeden yüzen kısma aktarma yapmıyor
*Ayrıca yüzen kısımdan ornegin 2 nolu kurbanı Mausla istegim masaya taşımaya bilmem lazım masadan teslime aktarmak lazım sistem bu calısmasi lazım
Hocam yapay zekayi kullanmayi ogrensen çoğu şeyi kendin yapabilirsin

Konu Sahibi
Selamun aleykum hocam tesekkur ederiz gerçekten güzel olmuş sıkıntısız çalışıyor yalnız eklemis oldugunuz kodları ögrenmek adına bemimle paylasma imkanı varmı

Aleykümselam. "T3" hücresindeki değerden "T4" hücresine kadar kodun çalışmasını tekrarlattım. Her çalıştığından "T3" hücresi +1 artarken "T4" hücresi -1 azalıyor. Her tekrar arasına da Do while ile "Z1" girdiğiniz dakikayı 60 ile çarparak o kadar saniye bekleme süresi ekledim. Çalışma sırasında yaklaşık 5 saniyelik gecikmeyi de bekleme süresinden düştüm.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri