• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Excel sayfasını belirli aralıklarla çalıştırmak

Sebahattin

Gold Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Sevgili dostlar selamun aleykum sayfamda bulunan kesim sayfasında kesim makrosu mevcut kesim makrosunu çalıştırdığımda karsıma bir form geliyor beklemede sayının 1 üzerine 2 sefer tıkladığımda sayıyı yüzen kısma aktarıyor bekleme kısmında olan sayıya ilk tıklama mausla yapılacak sonraki beklemede olanlar ise aynı sayfada bulunan Z1 Hücresine bulunan değere göre Excel otomatik olarak beklemedeki sayıyı yüzen kısma aktarmak istiyoruz bu yapılabilir mi bu konuda sizden destek ve yardım bekliyoruz ALLAH'A emanet olunuz

Ekli dosyalar

anladığım kadar ile kodlar 32 bit imiş 64 dede çalışacak şekilde ayarladım ve çok fazla çalışma kitabı bağlantısı mevcut onları düzertin eğer olmadı işe teklardan dosya paylasın1745237161170.png

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
sevgili dostlar selamun aleykum sayfamda bulunan kesim sayfasında kesim makrosu mevcut kesim makrosunu çalıştırdığımda karsıma bir form geliyor beklemede sayının 1 üzerine 2 sefer tıkladığımda sayıyı yüzen kısma aktarıyor bekleme kısmında olan sayıya ilk tıklama mausla yapılacak sonraki beklemede olanlar ise aynı sayfada bulunan Z1 Hücresine bulunan değere göre Excel otomatik olarak beklemedeki sayıyı yüzen kısma aktarmak istiyoruz bu yapılabilir mi bu konuda sizden destek ve yardım bekliyoruz ALLAH'A emanet olunuz

Ekli dosyalar

bu şekilde sorunuzu tekrar tekrar yazarak sıralamada üst sıraya çıkartıyorsunuz. Sorunuz zaten açık, çözümü olanlar yanıt verecektir. Bu şekilde davranarak başka soruların sıralamada altta kalmasına neden oluyorsunuz.

niyetiniz var demedim ki. Yaptığınız işlem buna sebep oluyor. Niyetinizin ne olduğu önemli değil, sonucu bu şekilde.

Geri