• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru excel sayfami whaps üzerinden mesaj göndermek

Sebahattin

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
27
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Selamun aleyküm excel dosyamda kasa etiket sayfamda bulunan whaps mesaj dügmesine tıklarak mesaj kasa etiket sayfasını F3 hücresine isim veya telefon no girerek whaps mesjı göndermek ve mesaj durumunun sonucunu G3 DE Görmek istıyoruz bir kod yazdik ama sonuc alamadım bu konuda sizlerden destek beklıyoruz. Gönderileçek Sutunlar A,B,C.D.E

Ekli dosyalar

• resim_2024-11-06_002728610.png
    resim_2024-11-06_002728610.png
    53.2 KB · Gösterim: 8
  • Whps mesaji gönderme.gif
    Whps mesaji gönderme.gif
    1.4 MB · Gösterim: 9
  • Mesaj Gönder YENİ KAYA ÇİFLİĞİ KURBAN SATIS TAKIP PROĞRAMI .xlsm
    972.2 KB · Gösterim: 5
Hocam dün yazmıştım gereksiz oldu yazdıklarım diye sildim.Kendi adıma yardımcı olamayacağım çünkü whatsapp olayı beni aşıyor.Normalde selenium ile yapıyorlar ama o sıkıntı güncelleme vs.. durumu.

Yada yardımcı olan çıkar inşaAllah.

Son düzenleme:
Alttaki videoyu izleyince aklma birşey geldi onu yapabilirsem olur bu iş.
Sayfayı Pdf olarak bir yere kaydettirip yollayıp ve pdf i silmek.
Videoda zaten kodlarda var.
Zamanınız varsa videoyu açıp kodları buraya yükleyin.Yoksa ben yarın hallederim.Videodski kodları yüklerseniz tabii daha iyi olur.Aslında video açıklamasında dosya indiriliyor heralde belki kod ordada vardır.

hocam Cok Tesekkurederiz Hocam PDF bizim için uygun olmiya bilir

Dediğim gibi zamanınız varsa kodları buraya ekleyin gün içinde burdan alıp düzenleyeyim.Gün içinde normalde çok işim var o yüzden yani.

Geri