merhabalar excelde çalışma yapıyrum fakat mavi sayfa sonları resimde de belirtili mavi çizgiler bunları nasıl kaldır
abilirim iyi çalışmalar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
merhabalar excelde çalışma yapıyrum fakat mavi sayfa sonları resimde de belirtili mavi çizgiler bunları nasıl kaldır
abilirim iyi çalışmalar
bozuktan kastınız sayfa düzeni mi yapılamıyor nesi bozuk acababu sorunumu çözmüyor sadece kayboluyor sayfa ön izlemede komple bozuk çıkıyor
evet mavi çizgileri sürüklediğim zaman normalde istediğim yere gider ama sabahları gitmiyor pdf çeviri yaptığımda böyle olması gerek resim alttabozuktan kastınız sayfa düzeni mi yapılamıyor nesi bozuk acaba
Bence bir gif eklerseniz sorun anlaşılmış olur.
evet mavi çizgileri sürüklediğim zaman normalde istediğim yere gider ama sabahları gitmiyor pdf çeviri yaptığımda böyle olması gerek resim altta
Ekli dosyayı görüntüle 8874
yeni 2 resimde turuncu renkle gösterdim
evet mavi çizgileri sürüklediğim zaman normalde istediğim yere gider ama sabahları gitmiyor pdf çeviri yaptığımda böyle olması gerek resim altta
Ekli dosyayı görüntüle 8874
sorunum çözülmediGörünüm sekmesinden Normal i seçiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 8871