• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Excel pdf veri almak

kadirerk

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi

Merhaba daha önce açılmış olan bir konu üzerinden yardım etmenizi istiyorum yukarıda konu geçen pdf deki faturaları excelle işlemek konusunda bir vba kodu var ama bu kodu kullandığımda Acrobat DC reader programı dosyayı açamıyor " acrobar reader Dc dosyayı açarken sorun oluştu dosya bulunamıyor" şeklinde hata alıyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz bende benzer bir şekilde E Arşiv Faturalarımı Excell e İşlemek istiyorum burda bahsi geçen tablo başlıklarını değiştirerek bende fatura girdisi yapmak istiyorum

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
çalıştırma işlemini halledebildim hocam tekrar acrobar readeri kurdum düzeldi fakat sizin vermiş olduğunuz örnekte ki gibi verileri çekmekte sıkıntı yaşıyorum benim eklemiş olduğum E fatura örneği gibi excelle faturaları firma adı \ mal hizmet adı \ açıklama \ miktar \ birim fiyatı \toplam fiyatı olacak şekilde pdfteki bilgileri alamanın bir yolu varmıdır. örnekteki Elektrik faturasının kopyalayıp bir hücreye yapıştırdığımızda hücre değerleri belirli fakat bir E fatura çıktısında firma adı genelde firmanın logosunun altında ünvan şeklinde bulunuyor ve 1 - 2 -3 şeklinde tabloda istenilen bilgiler mevcut bunlardan belirli bir isteğe göre çekmek çok mümkün değil gibi geldi her faturada mal hizmet var ama faturalar farklı bunu yapabilmenin bir yolu varmıdır. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

Geri