• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel Dosya Açılmama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bravess

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2019 EN
Konu Sahibi
2 gün önc girdiğim excel dosyasına şimdi giremiyorum. Uzantıyı değiştirdim her şeyi yaptım yok lütfen bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Çözüm
Merhaba.
Açılnca çıkan soruya evet deyin ve farklı kaydet olarak excel formatındakilerde birini seçip kaydedin bende çalıştı.
Gife tıklayıp izleyebilirsiniz sanırım mb den dolayı bu foruma yüklenmedi.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
2 gün önc girdiğim excel dosyasına şimdi giremiyorum. Uzantıyı değiştirdim her şeyi yaptım yok lütfen bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Çalışma kitabını burada paylaşır mısınız?

Bravess maalesef onarma da çalışma kitabı içeriği boş geliyor.

Merhaba.
Açılnca çıkan soruya evet deyin ve farklı kaydet olarak excel formatındakilerde birini seçip kaydedin bende çalıştı.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Son düzenleme:
Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba.

Bende çıkmıyor o sarı dolgulu uyarı mail üzerinden bana yollama şanşın var mı çok önemli de benim için

mail: ahmet.duvann@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.

Tekrar yükleyin bence bir daha.Gifi izlediyseniz zaten olmadığı görülüyor veri.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri