• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Bilgisayar 52779

Destek Ekibi
Aldığı beğeni
1,910
Katkı
%2.78
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Interaktif Pasta ve Halka Grafik ve bu grafiğin yapılış adımlarıyla ilgili olarak daha önce hazırladığım bir grafiği paylaşmak istedim.

Ekteki dosya 3 sayfadan oluşmakta...
Sayfa 1- Veri Sayfası :
Grafiğe ait verilenler ve grafik olarak istenenler mevcut.
1791000506200.png

Sayfa 2 - H Sayfası :
İnteraktif grafiğe ait hesaplamalar ile oluşturulan grafik serileri mevcut. Aynı zamanda bu interaktif grafiğin adım-adım yapılışı da açıklanmaya çalışıldı. Ad yöneticine de bakarak, gerek makro kodundaki hücreler ve gerekse degerlerin ad tanımlarını incelersiniz...
1791000752343.png

Sayfa 3 - S sayfası
İnteraktif Pasta ve Halka grafiğinin bulunduğu sayfa. Mouse gezdirerek Aylara ait Satış adedi seçin. Seçilen satış adedine ait satır ve sütun renklendirmesi ve seçilen hücrenin de ayrı bir renkle renklendirilmesi otomatik olarak yapılacaktır. Mouse gezdirerek seçim yapıldığından küçük bir makro kodu bulunacak olup, dosya makro içeren bir dosyadır. Seçimi takiben Pasta ve Halka grafikleri interaktif olarak seçilen kısmı farklı bir renkte belirtecektir.
1791000868471.png

Yararlı olması temennisiyle.....

Dokuman ektedir...

Ekli dosyalar

Geri