• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel bot engelleme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sponkly

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba , bir siteye 30 saniyede bir veri gönderiyorum. 3-4 işlemden sonra recaptha veya cloud robot kontrol engellemesi çıkıyor ve bot duruyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim proxy vs. Baya bir araştırdım ama bir sonuca varamadım kesintisiz işlem yapmak için ne yapmalıyım.
Yardım ederseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Çözüm
Veri gönderme süresini uzatın 60, 90 saniye gibi uzatarak deneyin. Kesintisiz işlem belki JavaScript ile olabilir. Bazı java temelli Download Upload programları var çoktandır kullanmadım ama FreeRapid Downloader, Rapidleech Pro gibi bir deneyin işe yarayabilir.
Veri gönderme süresini uzatın 60, 90 saniye gibi uzatarak deneyin. Kesintisiz işlem belki JavaScript ile olabilir. Bazı java temelli Download Upload programları var çoktandır kullanmadım ama FreeRapid Downloader, Rapidleech Pro gibi bir deneyin işe yarayabilir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri